HARRY POTTER AND THE DEATHLY HALLOWS TRAILER






Okej. Jag vet inte vad jag ska tycka, ärligt talat. Otroligt spännande med samtidigt...jag vet inte. Det som irriterar mig mest är att de flesta bitarna är tagna från slutet av bok 7, och med tanke på att filmen ska delas in i två delar och den andra delen kommer om över ett år förstår jag verkligen inte hur de tänker. Tog de bara med random clips som de tyckte verkade publiklockande? För ifall någon som dumt nog inte läst boken innan han/hon ser filmen kommer det väll som en besvikelse efter allt man sett i trailern. Varför inte visa de coolaste klippen från den första delen i stället för att spoila med allt från den senare? Jag vet att det står att den kommer i två delar, och visst, man ska ju ta de grymaste klippen i trailern för att så många som möjligt ska tycka den är bra, men hur seg kommer försra delen vara då? Harry, Ron och Hermione kommer väll inte sitta i ett tällt hela första delen? Trolldomsministeriet, resan från Private drive och en hel del annat viktigt och spännande händer ju då också!

Jag tror kanske det stör mig mest för att jag inte kommer få se andra delen förrän i Aug, men det är så frustrerande. Såklart.

Något som jag verkligen inte vet vad jag ska tycka om heller är när Voldemort och Harry står (på en byggnadställning? Det ser ut så :p) och Voldemort bah "Why do you live?" och Harry bah "Because i have something worth living for". Det är en scen som visserligen kommer vara cool, hemsk och spännande att se. Men jag kan inte låta bli att dra parareller till Sagan om de två tornen, då Sam står och pratar med Frodo och Frodo frågan någonting i stil med "What ar we holding on to, sam?" och Sam svarar "That is is something good in this world Mister Frodo, and it's worth fighting for!" 

För om man har sett filmen så många gånger som jag (Vilket jag tror att alla som orkat läsa så här långt har) så kommer många ihåg slutscenen i Order of the Phoenix, när harry på ett ungefär säger "I've been thinking of someting Dubledore told me" och antingen Ron eller Hermione säger "What?" och Harry, cool och bra som han är svarar typ "That we have something Voldemort don't have. Someting worth fighting for"

Jag vet inte, men jag tror att jag liksom kan se en likhet som irriterar mig. Det i Harry Potter verkar så härmat det i LOTR. Enligt mig är det lite olagligt eftersom de då har härmat min favoritscen också. Dessutom är det väll på det hela taget ett ganska snyggt sett att ge svar på tal till Voldemort. Var trogen till bästa Albus, och visa Voldemort att kärlek alltid löser allt. Men det kändes...fel. Jag kan nog egentligen inte sätta fingret på varför, men...nej, nu ska jag hålla tyst och hoppas ni förstår mig själv bättre än mig.

Det där var mina första tanker. Sedan undrar jag varför man inte får se mer av en del saker och är irriterad på att det fortfarande är oklart var de klipper filmen. But still. I can't wait.


Nu ska jag gå och dricka lite pepsi, för min hjärna fungerar inte riktigt än. Sedan ska jag försöka skriva exakt vad jag tyckte om exakt allt.

VÄRLDENS FULASTE YOU TUBE- FILM.



HAHAHHAAHAAAHHAHHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHHAAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAH!

I morgon ska jag först till Elin l och sen ska jag träffa emmmmmma. hihihiiihi happi :D

SOMMARPLANER

i alla fall som der ser ut just nu!

14 - 27 juni: Sommarjobb och vänner på helgen och så.

21- 27 (?) juni: Emma kommer till stan och vi ska grilla och ha kul!

2 - 4 Juli: Åka ner till Bäsna och hälsa på Erik och Anna med Maria, Li och Jimmy!

7 - 8 Juli: Lina och Ida kommer till stan, sover hos mig en natt och sedan går vi på grönan!

9 - 10 Juli: Quidditch- SM! Woooohoooo!

11 - sista Juli: Chilla, repa, dricka cola, bada. Jag är alltså ledig då och öppen till förslag på saker man kan göra!

1 Aug (?): Tror jag jag åker upp till Duved och hälsar på alla jämtnördar! :D

4 Aug: HARRY AND THE POTTERS I ÖSTERSUND OMG OMG! <3 :D

Aug (?): HARRY AND THE POTTERS I STOCKHOLM OMG, OCH NÅGON GÅNG I GBG OCKSÅ OMG!

Aug (?): Gotland med Lina, Anna, Marin mfl tror jag!

22 Aug: Skolan börjar!


Det är mest för att jag ska komma ihåg allt själv. Faaaaan vad fort den här sommaren kommer gå! :P


hej


ETT NYTT WROCKBAND! :D

Kolla det här. Det är fint!

http://www.myspace.com/theslytherpuffs

RSS 2.0