Morfar har skickat mig en T-shirt

Han har nämligen en sådan där t-shirttrycksmaskin på sitt jobb och jag bad om en! Så snällt ju! Jag blev jättenöjd och den var stor precis som jag vill ha den! Nu har jag något att ha på mig i åre också, perfekt! Den är i storlek Medium, jag trodde kanske inte att den skulle vara så här stor, men jag är supernöjd! :)











Alla bilder är självklart 100% seriösa, och jag har inte sovit ordentligt på 500 år, men det gör ju ingenting. :)

HAHA!!

The black sisters gör verkligen JÄTTEROLIGA videos på Youtube, Harry Potter fans förstår det roliga, hoppas jag! x)




SÅ Lojas humor! Hahaha x)

SOME PEOPLE MAKE THE WORLD SPECIAL JUST BEING IN IT



Min syster är lika crazy som jag, and i love her. Tyra, du är bäst. Och visst är hennes hår vackert?

SOME PEOPLE MAKE THE WORLD SPECIAL JUST BEING IN IT



Frida, Hanna (igen) Ellen. <3


även fast jag har ca 20 besökare om dagen och ingen bryr sig kommer jag då och då lägga ut bilder på mina vänner, alla bilder kommer ha samma rubrik. =)

världens vackraste papperskorg

Denna vackra papperskorg som föreställer Severus Snape går att hittas i skånegläntan på södermalm! (=


Made by; Loja, Vinda, Ellensnällen och Miss Tonks. :D

Some people make the world special just being in it



Du är bäst och får mig alltid på bra humör. Du är en majsfluff och första gången jag träffade dig var i Beedle the bard- kön. 4 december 08.

mitt rum



X-files posert, två dr. who-posters, En hp-kalander och en massa skit! (OBS bra skit) x)



Massa med Harry Potter- posters, böcker, spel osv. Ni ser lite dr. who i bokhyllan också. (OBS har Harry Potter hos mamma också!) och jag ska kanske få en ny, större säng!!!!! wohooo!!!




Soffan är inte så där gråaktig på riktigt, det är något fel på kameran eller snarare mina skills, där ser ni en dr. who-poster och en beatles.

Allt ser fulare ut än det är. Men jag älskar mitt rum i alla fall!


I LOVE YOU








Lovisa tycker om dig, å du vet att det är sant, dadada!


























   
 

Kladd hos kaka nean

Jag glömde att berätta en ytterst viktig sak för er. (Och jag ser att jag har besökare, det borde väll börja synas på kommentererna också?) Eftersom Linnea fyllde sjutton år i söndags (GRATTIS FINASTE) var jag hos HENNE på kladdkakekalasbakningsgrejsimojs i lördags som var helt och hållet som en (var vad det jag skrev)...ska vara! Vi hade fyra eller fem kladdkakor och närmare en liten grädde, allt tog inte slut, men det mesta. Därifrån gick jag illamående eftersom jag inte hade ätit varken lunch eller frukost. Eller jo, jag åt ju en marabou till frukost. Sådeså!



Där är i alla fall jag och Jessica.
KOLLA IN MIN TRÖJA IN I BÖVELN. SNYGGAST EVER.



Bilden snodde jag från Linneas facebook, men hon kan inte säga någoting ifall hon skulle ha något emot det, det har facebook som äger bilden nu för tiden. Och ifall de försöker stämma mig på massa pengar för att jag har tagit deras bild, stämmer jag Linnea på ännu mer för att hon la ut en bild på mig. (OBS SKOJ HIHIH ÄLSKA MIN HUMOR)


åh, jag längtar!



Jag älskar Harry Potter- event! Människorna, Musiken, glädjen som sprider sig och den där lagen som säger att man får vara hur barnslig man vill. Jag älskar känslan av att inte sova, utan i stället sitta uppe och spela Hogwartsmaffia (precis som maffia fast med Harry Potter- karaktärer och platser)

två veckor och fyra dagar till vi åker och en dag till tills spelningen! Woho! Jag, Frida, Ellen och Hanna ska åka upp och ner tillsammans, Så awesome det kommer bli!

JAG ÄLSKAR DJUR

Speciellt mina två otroligt fina katter. För ett inlägg sedan fick Smilla vara med. Har har ni Selma. Hon är fyra och och lite till, har hunnit föda fyra ungar och förstöra min sackosäck. Jag älskar selma!



Ja, jag gillar att smycka mina katter, Smilla med mössa, Selma med rosett. Men Selma har inte på rosetten och Smilla har bara på mössan i någon minut! =)

Tårtor när de är som bäst!

I måndags på stickcafét på PUNKTmedis firade vi Ellen som fyllde år då, och mig som fyllde år den 12:e. En tjej där hade gått några steg längre i sitt tårtbakande än jag någonsin kommer lyckas göra. Hon hade gjort Hufflepuffs vapensköld på tårtan! Den var så fin, nog en av de finaste tårtonrna jag någonsin sett! Så otroligt gulligt av henne, tycker ni inte? Tårtan var väldans uppskattad i alla fall!



Är det inte otróligt hur duktiga en del människor är? Nedan ser ni en bild på vapenskölden från google.


Lika som bär, tycker ni inte? Kan tillägga att vi  var 20 pers sommumsade på tårtan och mer än hälften var kvar. Jag fick äran att ta hem den och hela min familj smakade och jag smakade ännu mer, ändå tog den inte slut!

Smilla i alfhatt!

I Harry Potter så gör Hermione Granger alfhattar som hon gömmer här och där i Gryffindors sällskapsrum för att befria Husalferna från att fortsätta vara "slavar". Och några HP-fans som är lite mer pyssliga av sig har själv stickat hattar, men jag tror inte de har lyckats befria någon alf än. I alla fall så stickade en jättesöt tjej (tror hon hette Linda?) en jättesöt alfhatt till mig och då lovade jag henne att lägga ut en bild på min katt i den så att hon fick se. Nu är jag väll lite sen (typ fyra månader?) men bättre sent än aldrig säger man ju, och min vackra katt gör allting så värt!

 



Hon tycker kanske inte att det är så bekvämt. Men vill man va' fin, får man lyda pin! Pappa tog bilden.


Sagan om Nisse och hans vänner Hanna och Lovisa

På matten någongång förra veckan fick vi lite variation och slapp sitta med ansiktet ner i matteboken i flera timmar. Vi fördes genom skolan, upp för några trappor och någon korridor (jag kommer aldrig lära mig hur min jäkla skola är byggd!) Vi kom in i ett klassrum, och min första, jobbiga och hemska tanke var "Det här är ett NO-klassrum! Jag som valde Barn och Fritid dels för att slippa no, jag döööööör!", men det viasade sig att vi fick varsit papper med olika uppgifter som skulle utföras i par. Man skulle bygga med sånna där "wanna be" legobitar (Ja...vi gpr ju i ETTAN!)





Detta var vad jag och Hanna lyckades åstakomma. Vi kallar denna "valfria figur" för Nisse, av någon konstig anledning är han hemma hos mig nu. Smet han ner i min väska kanske? På bilden ser du/ni/det mig och Nisse när vi just funnit varandra.


Skridskor med klassen!

Ja. På idrotten staplade några i klassen ut på isen och försökte sig på att åka. De flesta lyckades, till och med jag!




Haha, undvik min vackra, skrattande min, tack! Från vänster; Milena, Jasmine, Jag, Hanna, Anna.



Det var jag som kom på att vi skulle ståså här! Ni anar inte hur grymt roligt jag tyckte att det var! Haha!

Bilderna är Milenas. (=

Syster är ett otroligt vackert ord!

Jag är så glad för mina systrar. Jag vet inte vad jag skulle göra utan dem, och att vara mellanbarn är bra, man vill ju både ha stor- och små!

Amanda är världens bästa storasyster. Även fast hon är otroligt jobbig och tråkig i bland. Hon finns ändå! <3




Syster är nog ett av de vackraste orden jag vet. Kanske de som kom på ordet tänkte så?

Hm...?

Jag har suttit här jättelänge nu och försökt förstå mig på hur jag ska gör en header, lägga in en profilbild sant ändra bakrunden. Men jag fattar ingenting. Någon som skulle kunna hjälpa mig?



Något som kan underhålla er ett tag framöver

Den superhemliga Marsmellowsfabriken

Herr och fru Svensson jobbar på den super hemliga marsmellow fabriken. Fru Sigrid älskar marsmellows och har ätit så många att till och med hennes hår har blivit tjockare. Men Herr svensson däremot, alltså Clas, bantar så hans mage blivit säckig.

I varje fall så ska jag berätta vad som hände den där dagen i april förra året. Fru sigrid satt vid sitt bord och åt marsmellows som vanligt medans Clas räknade hur många hon åt.
-HJÄLP skrek sigrid, en katt hade hoppat upp på hennes feta mage så hon ramalde bakl'änges och började äta upp alla fabrikens marsmellows.
-NEJ MINA! skrek Sirgird.
Clas spran och tog bort katten. Det hända samma sak dan efter den och nästa och nästa. Till slut fick Clas nog av katten som snart hade ätit upp alla marsmellow i hella fabriken och stängde igen fabriken. Både han och Sigrid tog ledigt några dagar.

En vecka senare så kom dom tillbaka till fabriken och där stog katten på golvet och jamade. Katten var nu enorm, nästan lika tjock som Sigrid. Herre svenson kunde inte låta bli att lyfta upp katten i famnen för den var så öst, nästan lika söt som sigrid. Så den fick bo i fabriken. Men i stället för godis fick den riktigt kattgodis, och det tyckte katten faktist mer om.
Och så levde katten i alla sina nio liv med Svenssons på fabriken.

Av Lovisa

Lärarens kommentar:  *stjärna*
Bra Lovisa!
Du har bra och roliga idéer!


Den här skrev jag någon gång under låg- eller mellanstadiet. Vi fick en bild på en man (smal) och en kvinna (tjock. bulligt hår) som var på en fabrik med en maskin som sprutade ut någonting. Alla i klassen fick samma bild och de flesta tog de utsprutande föremålen som muttrar etc. Men Lovisa tyckte det såg ut som Marsmellows, och hon gillade ju godis x)

Jag har inte ändrat på stavfel, styckindelningar, särskivningar osv. Allt är som det var och är. Erkänn att jag redan då visade riktiga författarskills x)

Och jag kommer ihåg hur stolt jag var- BERÄTTELSEN VAR JU NÄSTAN EN HEL A4!

Nu ska jag gå och sova. Pus&kjam


sjutton år, sjutton år...!

Nu har jag gått in på mitt sjuttonde år, och jag vet inte riktigt vad jag tycker om det. Lite konstigt är det, men samtidigt så har jag goda förhoppningar. Det känns som ju äldre jag blir, desto bättre mår jag. Mitt sjuttonde år blir förhoppningsvis det bästa året hittls, det ser bra ut just nu, i alla fall.

Här har vi lite bilder som är tagna under mitt sextonde år. (:




I jan/feb var jag beroende av vita, rostade mackor med jordgubbssylt. Fy fan vad vidrigt det ser ut!



I juli var jag på det bästa harry potter-eventet ever; expecto patronum 09, jag hade en underbar helg



Under våren höjdes mina betyg, jag blev lyckligare och såg fram emot att sluta nian



På niornas avslutningsfest hade jag den vackraste klänningen jag någonsin haft. Brun med vackra sömmar, rosett och tyll. Mhm, om jag endå kunde få en till lika vacker klänning som är mer vardagsstil...


 
Mycket vänner och skratt gjorde sommaren fin trots ett störjobbigt besked. Jag började umgås mycket med Michelle igen och hon är verkligen en underbar människa.

Mitt sextonde år har varit både roligt, lärorikt, intressant och bra. Det har också varit svårt, jobbigt, deppigt och hemskt. Mest av det bästa. Och när cancern försvann var jag lyckligare än någonsin. Jag har fått så många nya vänner och känner mig helt överväldigad. Jag mår bra, har fina vänner och familj, jag har bra betyg också, vilket betyder väldigt mycket.

Mitt sextonde år var fint men sorgligt. Hemskt men ändå otroligt bra.

I morgon kommer Michelle hit och vi ska fira lita med familjen typ. Böngryta till mat och kanske glass eller något, får se vad jag är sugen på! Jag och Michelle ska i alla fall först ta en Kaffe latte med vit chokladsmak inne i stan. 
Bilder från i morgon laddas upp i kväll, antagligen.  


Fy(rverkerier)

Jag gillar dem inte alls! Well, de kan vara vackra och visst, de ger "nyårsstämning" men inte värt det! Det låter och skrämmer både djur och människor, mina katter brukar gömma sig vid nyår, stackarna. Och jag gömmer mig med dem. De är otroligt slöseri på miljön också! I dessa tider pratas det bara om flygplan och mijöbilar, men ingen verkar tänka på fyverkerierna! Luften blir full av äcklig rök efter dem! Fy, säger jag bara.

Dessutom skadar sig folk! Jg och min syster fick en fyverkeri kastad åt vårat håll en gång, det slutade med lite lätta brännskador och en svindyr klänning förstörd! Fulla människor borde förbjudas att använda fyverkerier!

Jag kommer sitta någonstans och gömma mig med mina katter vi tolvslaget.

Vad tycker ni? hemska eller inte?


Gott nytt år ändå!


Från börjat postat den 31/12 09

Detta fält måste fyllas i

Så här ser jag ut. Ha medlindande nu, va!



Det ser ut som om jag verkligen är förberedd, men jag råkade bara titta dit i rätt ögonblick.

ANGÅENDE PÄLS!

Det har pratats en hel del om päls runt omkring på internet och jag vill säga min mening i det hela.

Många säger att de som äter kött och bär skinn inte har något att säga till om. Även fast jag tycker det är fel att både äta kött och använda skinn ser jag skillnaden. Skinn tas från en kropp som ändå ska användas fullt ut, både till mat och kläder. Djuren som används till päls (t. ex. kanin) föds upp endast för det syftet. De sitter i burar hela livet och behandlas som om de är värda noll (Vilket exempelvis kossor också gör på en del ställen). Men man KAN ändå köpa ekologiskt, det kan man (vad jag vet) inte göra med pälsar. Och hur många kaniner tror ni måste dödas för att få en pälskappa? Omöjligtvis en, i alla fall.

En del använder även argumentet att päls har använt väldigt länge av oss människor. För det första kan jag säga att vi har andra material nu för tiden, material som både är billigare, miljövänligare och mer rättvisa att framställa för det andra användes HELA djuren på den tiden också och jag tror (TROR, okej?) inte att man sköt massa kaniner och gjorde en päls av bara sådär, utan använde större djur. Jag tycker det är så synd att päls börjar bli lite av ett mode igen med tanke på hur alla vet att djuren lider så! Dessutom finns det fuskpäls som ser lika ut, om man tycker det är så snyggt.

Vad tycker ni, mina få men så coola läsare? Har ni något motargument är jag gärna villig att svara på dessa. (:

RSS 2.0