Värda att älska

Jag tror att man kan åka runt hela jorden flera gånger om. Man kan till och med åka runt till alla rymdisar och prata med alla som finns att prata med i universum. Men det går ändå inte att hitta så fina och coola och snygga och bra och betydande och roliga och matgalna människor som jag har till vänner idag.

Det är så svårt för mig att förstå att jag inte känt dem alla hela livet. Att vi inte har så himla mycket minnen från var uppväxt att dela. Men det spelar ingen roll. Kvalité framför Kvantitet (öh heter då se vavava?) säger man ju och det är så sant att jag inte vet vad. Alla fina promenader, telefonsamtal, fikor, lunchar, kramar, danser, shoppingrundor och blablabla som jag haft de senaste åren har gjort mig till någon jag aldrig trodde jag skulle bli. För jag var inte den jag är idag för några år sedan.

För jag har liksom aldrig varit lycklig på sättet jag är lycklig nu. Jag har alltid varit bra på att skratta men inte haft anledning att minnas alla skratt som jag gör nu. Mina vänner har gett mig något som ingen någonstin har gett mig förut. De har varit glad för min skull när något bra hänt och kramat mig och sagt fina saker när det är vad jag behövt. Jag vet inte hur många kärleksinlägg till mina vänner jag skrivit i den här bloggen men det är ju sådana inlägg som gör att man vill skriva. Det här därför jag har den här kategorin. Det är roligt att göra mina vänner glada.

I morgon ska jag träffa Snyggelin. Hon ska få ett eget kärleksinlägg här snart för det förtjänar hon så himla mycket. Hon har nog redan ett med det är mer ett "kolla vad hon sa å jag blev glad"- inlägg. Hon ska få ett där jag ska säga fina saker till henne också. Vi ska promenera och dricka choklad. Mysigt ju!


Och snart har jag väl inga pengar kvar

Jag är så otroligt shoppingsugen att jag skulle sprungit iväg och köpt massa nu om jag kunde. En fin väska, ett par kängor, en röd kappa, en bakser i samma färg, en svart hatt, lite hårrosetter frå beyond retro, en mörkblå cardigan, ett par vita, stickade sockor, en svart scal med vita prickar, lite nytt té, en röd kavaj, ny hårfärg, en fin, blommig kjol, ett nytt läppstift, ett par svarta pumps, en vit spetsklänning, en grön kavaj, ett par vita strumpbyxor etc etc.

Det är lite av det jag vill ha. Är på g med en sjukt snygg väska på tradera men vi får se hur det går med det. Sen är jag på g med två blommiga kjolar och en blå kavaj. Jag älskar tradera.

Reminds you of times when you were someone else

Idag i skolan fick jag höra att jag hade "tantstil". Jag tycker det låter ganska mysigt. Tänker på en gammal söt tant som har massa gamla lp-skivor hemma och en godisskål med olika likörchoklader. Som har en röd spetskofta och permanentat hår. Låter inte det mysigt? Det tycker jag.

Men det var inte menat att låta mysigt. Det var snarare en kommentar menad att trycka ner på mig eller i alla fall säga att jag hade fula kläder med lite snällare ord. Jag blir så trött. Vi är 93or i min klass. Så vi är så gott som arton år. Vi anses enligt lag vara tillräckligt vuxna och ansvarsfulla för att dricka, röka och rösta till och med. Ändå så är folk inte tillräckligt mogna för att inse att det är så mellan/högstadiestyle att trycka ner på andra. Nu kommer säkert folk tänka "men då är man mogen nog att inte ta åt sig också". Det kanske jag är, det kanske jag borde vara. Men jag har inte kommit över det från grundskolan och jag är trots allt bara en människa liksom. Jag tar inte åt mig på "Åh har jag fula kläder?"-sättet utan snarare att man vill säga så till mig. Man vill såra mig.

Det gör mig ledsen.

Men det är väl så jag fungerar tror jag

Jag är arton år. För första gången i mitt liv kan jag gå ut, göra saker utan att be mamma eller pappa och jag kan åka utomland utan att någon ber om målsamns underskift. Men det är liksom inte något av det som kommer göra det här året.

Jag är så himla lycklig. Så sjukt lycklig att jag inte vet vad. Jag har allt jag behöver och visst har tankar jag inte vill ha men de har aldrig varit så få. Har varit arton i en vecka och sex dagar nu och det bara fortsätter vara bra. Mitt artonde år kommer fortsätta vara så jävla bra. Det känner jag bara på mig. Och jag vet att jag förtjänar att må bra så himla mycket.

Jag kollar på flygbiljetter för att hälsa på Ellen i spanien. Tåg till Östersund och alla finisar där och Umeå för att hälsa på Lina. Jag har ganska många vänner ju kom jag på. hihihihi.

Osamanhängade och konstigt intlägg men hahahah jag är bara glad och det är ju bra! :D

Old School

Jag vill så himla gärna ha en old shool leather bag. Speciellt en sådan hära:


Den är så himlans dyr men så himlans fin och det skulle kännas så himla roligt att köpa en helt ny, som inte är second hand och slita på den själv. Det blir liksom mycket mer speciellt. Har sett den i någon lite dyr affär på söder och där kostade den 1200 tror jag det var. Men varför kan man inte få en lite billigare för? Nu får jag dåligt samvete också för jag köper bara läder och skinn om det är second han för djurens skull. Oj, vad jobbigt allt blev. Kanske någongång hittar jag en riktigt värd en på second hand som inte är så sliten i alla fall. För jag har bara inte råd att köpa en väska för över 1000 kr. Det är ju liksom flygbiljetter det spanien. Ja, juste. Det har jag inte berättat. Jag ska till Spaninen, Valencia i mars och kanskekanske till Barcelona också. Med Ellen och hennes spanska vänner. Det blir nog kul tror jag allt. Men där får jag också dåligt samvete för miljöns skull. Jobbigt alltså.

Kofthängare?

Ni vet i filmer när folk bor i bamsehus och knappt har några kläder i hallen, varken skor, hattar, mössor eller jackor trots att det är kallt ute. Då brukar ändå han/hon den där som fixar huset helt stört opersonligt och ni vet så där så det inte finns några prylar någonstans knappt ändå ställa dig en klädstång och hänga upp typ en jacka och en hatt på en klädställning. Typ en sådan här:


Jag vill ha den. Precis den här för den är billig och är från ikea. Så vill jag ha en svart hatt och hänga upp alla koftor på den för dem orkar man inte lägga in i garderoben. Jag tror jag minsann ska prata lite med pappa om det ifall jag hittar plats för den i rummet. Det vore så roligt att ha en sån bara. Dessutom är dem ju snygga ju.

Jag har pratat med linda i evigheter och så har jag pratat med massa anda också. Jag tycker om folk speciellt när jag gör dem glada. Nu ska jag sova puss!

LINNEA


Snodde den från fb bara för att du ser så himla söt och lycklig ut på den!



Jag var i ganska många år i det där stadiet då jag hatade mig själv så mycket att jag ville dö. Jag hatade hur jag såg ut och hur jag var som person. För allt var ju fel. Jag var fel, det hade jag fått bekräftat. Och osäker som jag var på vad det var som gjorde mig så hatad antog jag att det var hela mig. Allt från kläderna till näsan och personligheten.

Mycket av det hated jag hade till mig själv försvann. Jag började bli gladare i då jag fick nya vänner som visade att det tyckte om mig, men ändå finns det dagar då jag fortfarande hatar allt jag är. Det är då jag ofta vänder mig till dig.

Du är den som verkligen kan få mig att tro på mig själv och se de fina i vem jag är. Jag vet inte hur du gör det, det måste vara en blandning mellan att du aldrigaldrigaldrig ger upp, utan fortsätter säga bra saker om mig trots att jag säger emot gång på gång. Och att du faktiskt visar att du bryr dig. Jag förstår inte hur du orkar. Men jag förstår att det bara är riktigt underbara, fina och omtänksamma människor som orkar med. Det vet jag att du är. Du är en sådan alla borde känna, inte bara för att du är världens bästa på att muntra upp och ge komplimanger. Utan för att du är otroligt rolig och är i alla lägen snäll. Jag vet det även fast vi inte träffats irl så jättemånga gånger. För det märker man på dig. Och för det beundrar jag dig så otroligt mycket.

Jag älskar dig för ditt ork och din omtänksamhet. För ditt sätt att sprida glädje och trygghet. Det betyder verkligen så otroligt mycket att du alltid finns här för mig. Jag hoppas du vet att jag finns här för dig också.

SIMON AND GARFUNKEL



När jag och Rebbe var på stan shoppade råkades jag köpa en massa saker som det inte var meningen att jag skulle köpa. Men när jag hittade Simon and Garfunkel för 40 kr på stadsmissionen kunde jag inte bara låta bli. Lp-skivor är så himla fint att pryda väggen med och nu har jag två som kan sitta där och vara vackra. De männen förtjänar en hel de plats i mitt rum för de är så smarta och talangfula och snygga och coola. Jag önskar så himla mycket att jag varit på en av deras spelningar på 60-talet. Jag skulle stått längst fram i världens finaste klänning och gråtit. Sen skulle något klipp från den spelningen läggas upp på you tube 45 år senare och jag kunde berätta för mina barnbarn om den bästa spelningen i mitt liv. Tror jag ska ta och bygga en tardis alltså!

LINDA



Varje gång jag ser den här bilden bildas en kärleksbomb i magen och jag börjar alltid skratta. Inte bara för att du ser otroligt rolig ut, att du kan bjuda på dig själv på ett sätt få människor kan och för att du trots din min är sjukt snygg. Utan för att du är min vän. Det är så svårt för mig att förstå varför en så cool person som du, en person som är så otroligt snäll och fin och omtyckt, skulle välja att umgås med mig. Men oj vad jag är glad för det.

När jag behöver skratta så är det dig jag saknar. Direkt jag hör din röst när jag pratar med dig i telefon börjar jag skratta, för vi kommer alltid på något att skratta åt tillsammans. Du kan göra de tråkigaste sakrna roliga bara av att vara där. Jag har aldrig träffat något som är så bra på att sprida glädje som du. Du är också en av de som alltid ger folk en chans, vem det än är. Du gav mig en chans, och det gör mig så otroligt lycklig att jag bara vill studsa upp och ner några miljoner gånger. Jag saknar dig så otroligt mycket. Jag vill fika med dig och prata om allt som gör mig på så bra humör. Jag vill spela yatzy i massor med timmar och äta den där marängtårtan du berättade om. Jag vill promenera runt i östersund med dig och prata om fina människor och jag vill visa dig att det godaste att blanda med inte är någon jäkla citrusläsk.

Jag saknar dig så himla mycket att jag inte vet vad. Kan du inte komma hit ett litet tag nu? Sova på min soffa och äta chips och dricka honungsöl? Snällasnälla? Ta dit humör och hela din personlighet och kom hit. Det skulle vara FETT!!

Jag älskar när du kommer hit, jag älskar när jag kommer dit men jag älskar dig mest, din lilla..öh...SKIT! <3

ALL YOU NEED IS LOVE DODODODODODODO

Lyssnar på beatles. Borde sova. Vill ha mat och godis och cola. Inget hemma. Nu ska jag sova. Längtar tills mina traderavinster kommer! Sen har jag inte ätit godis på fem trilajarder år.

god natt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

TRADERA

Jag har vunnit ett par skor!!!!!!!! 50 kr!!!!!!! så jävla värt!!!!!!!!!!!!!!!!!! snygga och fina och passar på våren till ett par vita, genomskinliga strumpbyxor och en fin kavaj och en liten klänning!! mmmm.


REBECCA




Första gången jag på riktigt la märke till dig var under en bildlektion någon gång i början av höstterminen 2006. Vi gick i sjuan och var korta och små och vi skulle öva på att rita av varandra. Bildläraren sa något i stil med "Men du, rebecca, måste ta bort luggen ur ansiktet, annars går det inte!" Jag vände mig om och där var du. Med luggen som hängde ner över ögonen och med världens finaste leende. Det låter som kärlek vid första ögonkastet. Men det var bara vänskap. Henne skulle jag bli kompis med, det hade jag bestämt mig för.

Jag var ensamast i världen när jag började hänga efter dig. Jag förstår flera gånger om att du inte gillade mig och att du tyckte att jag var jobbig som följde efter er överallt. Som frågade om din msn och som då och då sa "Ska vi träffas i helgen?" Du sa nej varje gång. Jag vet inte varför jag valde att inte ge upp, jag var nog säker på att du skulle ge med dig någon gång, och det gjorde du. Våren 2007. Vi sågs på lördagen och hade det så roligt och avslappnat att vi valde att ses dagen efter också. Vi åt glassar och köpte hårspännen, drack slush och var coolast i världen. Vi var västbergas coolaste bästisar efter ett tag och jag tyckte så mycket om att umgås med dig helahela tiden. Vi hade ju så roligt och åt så många glassar och ingen var lika bra som vi.

Jag tycker så himla mycket om dig. Jag tycker om ditt skratt och jag tycker om dina kläder. Dina skämt och din klädsmak och jag älskar att det alltid är så avslappnat och roligt att umgås med dig. Vi kan driva med varandra och skratta åt hårspännetiden då vi var fjorton och trodde vi var de mest unika människorna världen skådat. Jag älskar att kunna dra skämt med dig och att äta chokladkakor och dricka cola.

Jag älskar allt du är och jag älskar dig.


MÄNNEN I MITT LIV


people are like song, its true. Some seem odd at first but then they grow on you

Bara för ett den sången är bra får den äran att vara min rubrik för idag. Jag älskar lugna sången så himla mycket.


Jag har fyllt arton! I ondsags. Dagen var otroligt rolig och fin och jag hade det verkligen jättebra. Sen var man bakis till lunchtid idag men...hm. Någon bah "ska du bli en sån där cool som går ut nu?" och jag bah "hur är man cool?"

I morgon ska shoppa second hand med rebbe. Det ska bli himla kul. Kanske stina följer med också! hoppas det för jag saknar henne som tusan!

Jag älskar mina vänner och jag älskar musik och jag älskar ostbågar och jag älskar mamma.

Bilder kommer ifall någon laddar upp något på fb!

Bilder och sånt



Så såg jag ut i början av 2009. Shit, länge sedan ju!!



Så såg jag ut på en hejdå - dag med min högsideiklass. Någon dag innan skolavslutningen!



Så såg jag ut i slutet av sommaren 2009! Kort och mörkt hår omg!


Så såg jag och lillasyster ut sommaren 09 någon gång! Solbrända och glada! Blir avis på mig själv!


Någon fin dag 2008??? Länge sedan alltså!



Smilla var pytteliten i början av 2009, jag var bara ful hahahahah.



Så jäva snygg man var! 2008 i mars! Tre år sedan typ!


Sen har man varit ful också...................................

Orkar inte mer!


Day 10 – What you ate today

Har så tråkigt att jag fyller i den här också!

Jag åt inget idag för klockan är över tolv på natten 8))))

Men alltså. Igår åt jag!!!!!!!!!!! bombombom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

FRUKOST: två rostade mackor med smör!

LUNCH: En burk cola 8))))

Mellis: Scones

Gottis: En burk cola!!!!!!

Middag: Typ tre och en halv tacosgrejs!!!!!! Hur bra är inte jag??????????

Lördagsgodis: pank :((((((((((((((((((((((((((((

THE WORDS OF THE PROPHETS ARE WRITTEN ON THE SUBWAY WALLS!!!!!!!!

Sitter uppe mitt i natten och kan inte sova!! Vad ska jag ta mig till vavavava....




Älskar den här tjejen i alla fall. Så himlans fin är hon!!!!!!!!!!!!! Michellelinpiggelinärsåfinsomenpralin! Jag är bäst på att rimma! puss och kram!

Lovisa through the years!


Eftersom jag fyller myndig om...TRE DAGAR (ONS ALLTSÅ) AHHHHHHHHHHHH! så tänkte jag lägga upp lite fula bilder jag har på min dator!!!!! Så ni får se hur jag sett ut liksom 8)))))) Jag har varit fjortis litegrann men det försvann fort!' Bara så ni vet!



Först var jag typ tre eller så och då var jag lite busig och tyckte jättemycket om dagismaten och en gul prinsessklänning. Jag var nog ganska dum och petade upp en och annan pärla i näsan. Dagisfröken sa att den skulle åka upp i hjärnan och ruttna. Jag grät för mamma och dagisfröken fick en rejäl utskällning. Haha, jävla ägd! 8)



Sen så var jag tolv någon gång också! Jag hängde på badhus mest hela tiden och gillade att äta icas femkronorschoklad! Jag började sexan och var fett stor och började äta godis till lunch! Vi lekte ganska mycket med barbie i smyg men det visste ingen förutom jag och kompisarna om! hihihihih!



Sen var jag tretton också! Jag gillade spetskjolar och så klippte jag håret och badade hela sommaren lång! Åt gjorde jag mest hela tiden hahahahahah!



Sen fyllde jag femton! Råkades hamna i en fjortisperiod eftersom jag var rädd för elak ord i skolan och blev lite full när jag fyllde år. Pappa hittade bilder (som denna) på bilddagboken och blev lite sur.



Jag insåg att de ändå hatade mig och blev snyggare. Jag klippte och blekte och det var snyggt men oj så torrt mitt hår blev. Jag gick på konserter hela sommaren och shoppade lite hela tiden. Det var en fin tid men mitt hår lockade många konstiga pervon!



Jag var 16 och fortsatte med håret och kläderna ett tag. Jag shoppade mer och reste lite då och då. Jag fick kontakt med pottermänniskor och började bli lite gladare tror jag allt!!!! Det var ett halvbra år för mamma blev sjuk och gymnasiet sög lite men det var roligt ocksåå!!!! I slutet av sommaren gav jag upp blekningen!


Jag var sjutton och såg ut typ såhär. Tvingade in sommaren litegrann och åt mycket glass. Sjutton var det bästa året i mitt liv tack vare alla nya vänner och jag har mått så otroligt bra.

ps, ja jag har blivit tjockare genom åren! Puss hejdå!

Day 09 – Your beliefs

Jag antar på att man ska prata om sin tro när det gäller religon och sådant här. Så det gör jag. 8)


Jag har aldrig och kommer aldrig tro på någon religon. För mig har religon bara fört med sig krig och död, fördommar och hemsktheter. Folk har använt religon som en ursäkt att döda, plåga och förtrycka och det är så otroligt sorgligt att många människor fortfarande tvingas leva under hemska omstädigheter på grund av religon. Jag förstår religon, det var en fin tanke från början. Det gav människor hopp om att det fanns något mer och människors rädsla för döden blev mindre. Det samlade människor och gav dem en anledning att umgås. Men vi människor är som vi är. Så fort vi ser ett sätt att få makt tar många den på ännu flers bekostad. Så enligt mig har religonen fört med sig mer elände än glädje.

Jag vill tro att det finns något mer. Att det finns en anledning till varför vi alla är här, men det gör bara inte det är jag nästan säker på. Vi är slumpade hit, precis som hårlöss och bakterier. Men vi har haft lite mer tur än dem.

Day 08 – A moment

Vad ska jag skriva här? Antar att man ska skriva vad man vill, men jag vet inte vad.

Jag är trött på människor. Jag är deppig. Jag orkar inte tänka ut något. Nu är jag väl tråkig men...

Nu ska jag se på buffy eller x-files eller något. Hejdå.

Fast....

egentligen vill jag bara ha den har tapeten. Vi hade den i vårt gamla hus och det finns inte att köpa längre. Så jävla fin!!!!!


Ja.....det är jag på bilden. Tror det är tre år sedan. Jäklar.

Att förnya

Jag är jättesugen på att göra om i mitt rum. Byta överdrag på soffan från det röda till ett mörkblått, slänga ut lite möbler och så blev jag lovad en ny säng för ett halvår sedan eller något. Det ska jag se till att få! Men först vill jag ha en ny tapet. Den ska passa till mitt trägolv och mina ljusa möbler men det ska vara fin och mönstrad. Det är så himla svårt! Men jag hittade i alla fall några som skulle kunna funka på photowall.se (hur gör man sån där länkgrej egentligen höhö). De är ganska billiga och väldigt fina!



Någon av dem kansek? Jag tycker nog mest om den första och den sista om jag ska välja nu. Men de andra är ju också fina. Det ska läggas ganska mycket på den så man vill vara säker på att man väljer rätt. Hm...

Day 07 – Your best friend

Jag har inte haft en bästa vän på flera år. Jag har många bra vänner som jag litar på och tycker mycket om. Jag säger inte att det finns de jag tycker mer om. Men att hamna i en situation där man alltid förväntas vända sig till samma människa gör mig säker på att det antagligen inte är min grej. Jag har haft vänner jag umgåts väldigt mycket med i perioder, och ni får inte missförså mig nu, men jag tröttnar. Jag blir irriterad på småsaker personen gör, låter mitt dåliga humör gå ut lite för mycket över henne/honom och det slutar med att jag inser att det inte funkar. Jag älskar alla mina vänner otroligt mycket, och det är inte så att jag skulle lämna dem om jag umgicks lite för mycket med dem under en period. Men jag klarar nog inte av att umgås med samma personer flera gånger i veckan. Sådan är jag.

Jag har vänner jag tycker mer om. Det har vi alla. Jag tänker inte nämna några namn eftersom jag inte orkar med att glömma någon eller ifall det blir något missförstånd. Men jag vänder mig till dem i olika situationer. Det är skönt att kunna förlita sig till flera och inte bara en person, att man kan berätta något för en kompis utan att den andra känner sig sviken för att jag inte vände sig till henne/honom. Det är svårt med vänskap tycker jag.

Melissa Horn har skrivit en väldigt fin låt som heter "hanna". Det är ungefär så jag känner med många jag har haft bästisrelation med. Även fast många av dem fortfarande är väldigt fina vänner och tillhör de som står mig närmast. Det går bara inte att umgås hela tiden för mig.


Day 06 – Your day

Jag gick upp tidigt. Skrev det förut, kommer inte ihåg exakt när nu. Hhahahah. Sen fixade jag mig i snigelfart och gjorde allt man ska göra på morgonen. Sen åkte jag till mariatorget och träffade coollinda. Vi gick först till Eng shop och jag köpte galaxychoklad och hon köpte en NOT FOR GIRLS bara för att hon hatar könsskit. Galaxy var sjukt god och den där andra gick inte att avgöra. Den var stark men svag. God men äcklig. Luktade fett skabb. Bitarna var i alla fall enerma så det passade oss väldigt bra. Sen gick vi vidare till goodstore där Linda köpte någon sorts fakeskinka eller något och gelatinfria colanappar som hon bjöd på. Fintisen. Sen gick vi till blå lutos och fikade och spelade spel. Så småningom kom Kelly och Snyggelin och gjorde oss sällskap. Det var fett värt. Sen tog vi först farväl av elin som skulle någonstans och sedan till kelly som skulle någon annanstans. Jag och Linda åkte till t-centralen och hon köpte chips och sedan väntade vi på hennes tåg för hon skulle åka hem till Duved. :( Då satt vi där och råkades äta massa chips och väntade på hennes tåg. Jag älskar Linda hihihi hon är så rolig. Vi skrattade jättesupermycket och så vinkade jag (och gjorde grimarser och hjärtna och hon skickade sms) genom fönstret på tåget sen åkte hon. Sen åkte jag i min ensamhet hem. Tvättade håret, gick på toa, sa hej till alla som var hemma och nu sitter jag här och fryser.

Fett värd dag.

LIIIIIIIIIIIIIKEEEEEEEEEEEEEE A BRIDGEEEEEEEE OVEEEEEER TROUBLEDDDDDDDDD WATERSSSSSSSSSSSSSSS!!!!!!!!!!

Ja. Jag lyssnar på Simon and Garfunkel som vanligt. Så jävla sjukt stört bra. Så otroligt bra.

Jag är fett effektiv idag. Vaknade halv åtta, inte för att jag var fett bra och gick och la mig i tid, utan för att jag hade så jävla ont i magen att jag dog. Dryckte i mig en värktablett och några stört goda kakor. Nu sitter jag här och inbillar mig att jag är fett bra för att jag gick upp tidigt....jag är så dålig.


Men nu ska jag gå och klä på mig och sminka bort allt som är för fult för att  synas i mitt lilla bleka ansikte och sen ska jag sätta upp håret så det inte syns att jag borde tvätta det.

Sen ska jag ta en till kaka. Pusshejdå.

Day 05 – Your definition of love

Jag har inte varit tillräckligt kär för att förstå mig på kärlek tror jag. Jag är väl medveten om att det inte alltid är underbart. Jag vet hur ont det kan göra och hur dåligt man kan må. Det kan göra så ont att man inte tror att man orkar med längre.

Självklart vet jag att det är väldigt fint också. Utan kärlek vore många av oss inte här. Men jag vet inte. Det är så svårt för mig att förklara, jag är förvirrad och jag vill inte förvirra er.

Jag återkommer när jag har blivit kär. När någon varit kär i mig tillbaka och jag har varit i ett förhållande några månader. Det är nog först då man kan veta.

Day 04 – What you ate today

Hahahahahahahahh. Kan inte tro det att den kom just idag. Nu kommer ni dö och förstå varför jag är tjock men...

Frukost: En och en halv macka med smör, ost och gurka. Oboy till.

Lunch: En bit kladdkaka med vispgrädde och en glasflaska hallonsoda på mineur.

Mellis: En halloncheescake på mineur.

Middag: Två varma mackor. Pepsi till.

Efterrätt: Nötchoklad som min moster gjort och en hel del chips. Ännu mer pepsi.

Det jag inte ätit än: Ska se på en serie i natt så kommer antagligen äta mer chips och choklad. Pepsin är slut men vi har 7up hemma!

Mums. <3

Ps, jag älskar mat.

Day 03 – Your parents

Min mamma heter Helene och min pappa Tomas.

De träffades när de båda jobbade med chip eller något sådant. Mamma var nitton och pappa var tjugotvå eller något sådant. De råkades bli lite kära och flyttade ihop. Efter två eller tre år eller så köpte de båten gruna och bodde där lite grann. När mamma var tjugotvå år kom Amanda. Ett och ett halvt år senare kom jag. Tre år senare kom Kerstin till världen och det namnet fick vi från lillflickan i barnen i bullerbyn. Två år efter det kom Tyra.

2001 valde de att flytta isär. Mamma flyttade från Gruno till en lägenhet på Södermalm och pappa bodde kvar på gruna i ett litet tag, sedan besämde han sig för att flytta igen. De har flyttat en hel del efter det också.

Mamma föddes någon gång . Det spelar inte så stor roll när, det är inte vad som gör dem till vilka de är liksom. Mamma har mitt humör, hon har ganska lätt för att bli på dåligt humör men hon vill alltid alla bäst. Hon gillar att gå ut och äta och gillar inte att laga mat, men äta den gör hon gärna. Hon gillar när man kryper upp i soffan bredvid henne och dricker te och kollar på något dåligt program. Hom gillar att ta långa promenader och hon gillar sommaren bäst av allt. Hon ser ut som jag fast äldre och med kortare hår.

Pappa föddes lite innan mamma och är därför lite aldre. Han gillar att kunna mycket saker och när han var liten kallades han professorn. Jag tror att han gjorde något test att vara med i något frågeprogram men han var för långsam med att trycka på den där knappen (DUDUUUU Den knappen, ni vet?) så det gick inte. Ifall man är osäker på något går man oftast till honom och han har inget emot att dela med sig av sina åsikter. Han har en bil som krånglar men som han tycker är så cool att han själv blir cool.

Jag vet inte vad jag ska skriva. vill inte skriva för mycket men inte för lite heller.


I WANT TO BELIEVE

Har just sett klart fjärde säsongen av en av världens bästa serier. The x-files gjorde mig kär redan från första avsnittet och jag kan inte vänta tills jag kan springa över till Rebecca och låna femte. Det är så spännande att jag dör tusen gånger!



Rebecca gav mig en sådan där poster förut och det är en av de coolaste sakerna jag har! :D

Day 02 – Your first love

Jag var aldrig kär som alla andra var när jag var liten. Jag hade aldrig någon serierfigur eller filmkaraktär som sjuåring som jag var besatt över. Jag var kär första gången när jag hade sett harry potter and the chamber of secrets. Den där scenen när harry och ron åker den flygande bilen rätt in i piskande piltrdet. Då blev jag allt lite kär i rupert grint. Hans miner och hans röst som var mellan vuxen och barn gjorde mig helt fnittrig och jag hade honom på en poster på rummet. Han var så cool, tyckte jag. Gullig och rödhårig och britt och så var han ju med i Harry Potter. Kunde det bli bättre? Knappast. Sen dess har jag varit kär i många britter och det slutar jag inte vara än. Alla i beatles, alla doctor i doctor who, lite random killar som varit med i dåliga brittiska filmer och en hel del som jag bara chattat med någon gång på omegle. hahahaha. Jag kommer alltid vara svag för britter.

Min första kärlek som verkligen varit kärlek har också vait men enda. Men det vill jag inte prata om här.

IDA




Jag hittade den här underbara bilden taggad på dig på facebook. Och när jag ser den saknar jag dig så oroligt mycket att jag tror jag ska explodera lite. Inte bara det att hela din otroliga personlighet lyser igenom och man direkt ser att du är en underbart rolig, cool och fin person. Man ser att du är sjukt snygg också. Du måste ärligt talat vare en av mina snyggaste vänner. Och du sviker inte ditt utseende genom att klä dig fult heller, tvärtom är du en av de snyggast klädda personer jag träffat. Men även fast jag kan hålla på och prata om hur snygg du är i flera dygn ska jag istället säga dig lite annat som jag tycker du förtjänar att höra.

Du är så otroligt cool. Jag har alltid tyckt det. Sen vi pratade på expecto första gången har jag beundrat dig. Du har en utstrålning som skriker att man inte kan hitta någon coolare och den ljuger inte. När du kom ihåg mig när jag tog kontakt med dig på facebook, ett halvår efter att vi pratat, blev jag såsåså himla glad. När du inte bara kom ihåg mer än vem jag var, utan också de problem jag hade och frågade mig om dem, blev jag sjukt rörd. Jag är så glad över att ha dig som vän. Så glad över att vi kan sitta uppe och chatta om ingenting (Malung vs Spanien hahah) som vi gör nu. Men att vi också kan vända oss till varandra ifall vi har problem, och att vi faktiskt kan muntra upp varandra.

Jag kan inte vänta tills vi ses nästa gång! Tyvärr gör Sverige det svårt när vi bor i olika städer. Men eftersom vi är så awesome så går det ändå.

Puss och kram älskade Ida! <3


Day 01 – Introduce yourself

Jag heter Norma Anita Lovisa Jernberg. Jag fyller arton år om tolv dagar. Jag är 158 cm kort, blåögd, blond och gillar att ha på mig fina kläder.

Jag tänker ibland för mycket på allt. En del saker borde jag lära mig sluta tänka på alls. Jag äter gärna mest hela tiden och gillar att shoppa för lite mer pengar än jag borde. Min favorithögtid är julen och jag gillar vänsterpartiet mest av alla parier jag är påläst om. Jag gillar att skriva berättlser och krönikor och jag gillar att diskutera viktiga saker.

Jag vet inte vad jag ska skriva utan att besvara massa andra saker som kommer komma senare. Men jag kanske kommer på något och lägger till det då.

Idag är första dagen på året. Sitter här och har just ätit lussebullar som blev över sen julen och godis som blev över sen igår till frukost. Sådant tycker jag är himla fint.

Detta fält måste fyllas i

Jag tycker det är roligt att blogga...ibland. Men jag kommer sällan på något att blogga om. Då är sådana här utmaningar eller vad man nu kallar dem roliga. Nu har jag något att skriva om ofta. Kanske tar några månader att göra klart det. Men heheh.


Day 01 – Introduce yourself
Day 02 – Your first love
Day 03 – Your parents
Day 04 – What you ate today
Day 05 – Your definition of love
Day 06 – Your day
Day 07 – Your best friend
Day 08 – A moment
Day 09 – Your beliefs
Day 10 – What you wore today
Day 11 – Your siblings
Day 12 – What’s in your bag
Day 13 – This week
Day 14 – What you wore today
Day 15 – Your dreams
Day 16 – Your first kiss
Day 17 – Your favorite memory
Day 18 – Your favorite birthday
Day 19 – Something you regret
Day 20 – This month
Day 21 – Another moment
Day 22 – Something that upsets you
Day 23 – Something that makes you feel better
Day 24 – Something that makes you cry
Day 25 – A first
Day 26 – Your fears
Day 27 – Your favorite place
Day 28 – Something that you miss
Day 29 – Your aspirations
Day 30 – One last moment

RSS 2.0