hahahahahahhahah!

Jessica sitter i Amandas säng. Jag ber Jessica hålla i min dator, sätter upp en kudde på hennes nacke och gömmer mig bakom den med Amandas colaflaska, klunkar i mig och tar sedam tillbaka datorn. Tyvärr blev jag upptäckt. Haha!

 

Så kan det gå!


Some people make the world special just being in it


<3

Att några meningar ens kan vara så otroligt betydande

Hur lycklig kan man bli på en skala? Kan man bli så lycklig att man spricker?

Det tror jag, det känns som om jag ska göra det i alla fall.

"Loja: Jag tycker att Lovisa är en oerhört stark människa som verkar klara nästan vad som helst. Hon är en sådan där person som sprider glädje omkring sig och som liksom inte ger upp. Faktum är att hon är en av de personerna som jag beundrar allra mest här."

Elin startade en tråd på fefo där man fick skriva vilka man beundrar mest, och det där skrev hon om mig. Jag blev fett glad. :D


JAG ÄLSKAR HONONUGSÖL

Ingridienserna är 100% hemlig och 100% goda. 100% bra pris, kan också tyckas.


Detta fält måste fyllas i

De senaste dagarna har varit så fyllda att jag knappt hunnit med att göra någonting. Jag är så stressad och trött att jag helst av allt skulle vilja sova tills sommarlovet, men vill man ha betyg och vill man vara social får man vacker pallra sig upp ur sängen.

I måndags efter skolan (slutade runt 16- tiden) åkte jag till PUNTmedis på stickcafé (stickis) som vanligt, och som vanligt var det mysigt, roligt och bra. Linda kom från Åre då också så det var såklart extra trevligt med jämtnördsbesök. Efter stickis gick jag, Linda, Frida, Ellen och Hanna till coop och köpte glass och cider, jag och Linda skulle nämligen hem till mig och dricka honungsöl och sedan sova. Den nattes sömn blev inte så otroligt utvilande som man kunde hoppas på.


Jag och bästa Linda, som förövrigt har startat en fangrupp till min ära på facebook. Söta unge! <3

I tisdags efter skolan blev det först stan med Linda, sedan vinkade jag av henne i Centralen då hon skulle vidare mot Uppsala. Jag själv gick in på H&M och fyndade ett par otroligt fina rosa strumpbyxor och sedan åkte jag till medborgarplatsen. Där slank jag först in på The english shop och köpte en chokladkaka för att sedan gå vidare till PUNKTmedis, den här gången vankades Harry Potter- prat om bland annat hur trollkarlarnas skattesystem ser ut och mycket mer. Ytterst trevligt. Och eftersom jag kom hem närmare tio på kvällen, blev det åter en sen kväll då jag var tvungen att först äta middag, sedan skicka i väg några mail och kolla lite tågpriser till bland annat Åre och Växsjö, till växsjö ska jag åka i maj och till åre villvillvill jag på påsklovet, men ekonomin kanske inte håller med helt.

 

Idag dog jag av trötthet. Jag gick 8-4 i skolan och hade endast två lektioner. Långa sådanna. Jag åt knappt lunch och höll ständigt på att somna. Men ändå åkte jag in till gamla stan för att träffa finaste Stina efter skolan, vi gick till ett café och jag fick äntligen något i magen- en veganmaga med moumos och massa grönsaker samt två glas varm choklad. Gott och dyrt, så värt alltså.

Nu sitter jag har i en för stor t-shirt. Har just duschat och hade nyss ansiktsmask, kan inte säga att jag varken känner eller ser någon skillnad. Men jag känner mig ren. Nu ska jag släcka lampan och grypa i säng tidigt.

 

God natt!


VATTENSKALLEFONDVÄGG? C00LT?


Jag älskar er mer än jag saknar er och jag älskar er så jävla mycket

Jag behöver umgås med mina vänner. Nu på direkten. Jag behöver skratta, kramas och bara umgås, helt enkelt. Jag är så jäkla lycklig och vill bara dansa till wizard rock med dem och åh, jag vill ha vår med grillträffar i jeans och tunna jackor och dricka läsk utan kolsyra och jag vill känna lukten av gillad haloumiost och gunga tills jag mår illa. Jag vill sova hos kompisar efteråt och måla papperskorgar. Jag vill vara övertrött och skratta åt dåliga skämt samtidigt som jag äter upp det sista ur något som en gång i tiden var en proppfull godispåse.








Några av de få bilder jag har på den här datorn. Bilder från bland annat en stickis, julbalen, lumos och annat trevligt som är väldans bra.


Och jag vill veta varför texten är blå.


RSS 2.0